(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Протипролежневі системи-профілактика пролежнів.

 

     Наш інтернет-магазин Допомога починав свою діяльність з продажів суто реабілітаційних товарів для відновлення здоров'я (зараз ми є одними з лідерів в цьому напрямку). Тому ми вважаємо себе вправі написати цю пояснювальну статтю про важливість однієї з груп товарів, спрямованих на профілактику розвитку пролежнів і підтримки нормального стану шкіри, у людей, вимушених тривалий час перебувати в нерухомому стані.

 

      Протипролежневі системи, представлені на нашому сайті Dopomoga.ua - це кращі моделі найвідоміших у цій галузі фірм-виробників: OSD (Італія), Invacare (Німеччина), Pro air ADL( Німеччина), УМС (Китай) та ін., підібрані нашими фахівцями, провідними статистику продажів і зворотного зв'язку з покупцями.Технічні характеристики представлені на нашому сайті.

 

     Протипролежневі матраци відповідають всім стандартам, тобто, гіпоалергенні, зроблені з нетоксичних матеріалів, легкі в санітарній обробці і не доставляють дискомфорту лежачому.

 

     У нас представлені матраци комірчасті і секційні, які, в свою чергу, бувають  компресорні і безкомпресорні.  Компресорний мають змінний тиск, що забезпечується компресором. За рахунок зміни тиску по черзі в осередках або секціях здійснюється мікромасаж поверхні шкіри пацієнта. Це дозволяє підтримувати капіляри і тканини шкіри в тонусі, що перешкоджає утворенню пролежень.

 

       Безкомпресорний матраци діють за іншим принципом-методом повітряної флотації. Такий матрац складається з осередків- «подушечок», кожна з яких приймає форму рельєфу ділянки тіла на яку потрапляє і зводить до мінімуму зворотний тиск на тіло пацієнта. Вони безшумні і виключають контакт з біологічними рідинами хворого (за рахунок висоти осередків-«подушечок»).У нас представлений бренд Roho (США).

     

      Грунтуючись на наших середньостатистичних даних секційні і безкомпресорні сприяють не тільки запобігання утворенню пролежнів, а й лікуванню і загоєнню. Фахівець Dopomoga.ua, спілкуючись з покупцями, які використовували наші протипролежневі системи, рекомендують купувати їх з перших днів перебування пацієнта в нерухомому стані, так як у деяких людей вони утворюються за дуже короткий проміжок часу (3-5 днів).

     

       Подбайте про своїх близьких, якщо вони потрапили в ситуацію, пов'язану з нерухомістю. Консультант Dopomoga.ua допоможуть вам запобігти серйозні проблеми заздалегідь! Якщо у Вас виникли додаткові питання - ми завжди відповімо на них!