(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Вода-це наше здоров'я !

     Вода, що надходить в наші будинки централізовано (через водоканал) не є, м'яко сказано, корисною для вживання в якості питної, про що неодноразово писалося в ЗМІ і в телепередачах про екологію.

Забір води в систему водоканалу виробляють з поверхневого шару вод річок, а, як правило , вони забруднені органічними сполуками, механічними суспензіями, які надають їй колір і специфічний присмак.

     Природно вода проходить кілька етапів очищення і тільки після цього потрапляє до нас в квартири.

     На жаль, для знезараження води досі використовується хлор, як найбільш дешевий і доступний спосіб, але він має істотний недолік небезпечний для здоров'я, тому вода «з-під крана» в наших будинках не відповідає вимогам світових стандартів до питної води.

     По-перше , при хлоруванні утворюються канцерогенні сполуки, які згубно впливають на здоров'я; по-друге, наші стандарти кілька «застаріли».

     З огляду на, що вода є щоденним компонентом нашого харчування і Життя взагалі, убезпечити себе від шкідливих компонентів в ній можна декількома способами-як-то: 1) - користуватися бутильованою водою ;

2) - використовувати різноманітні фільтраційні системи (від глечика-фільтра до систем зворотного осмосу).

      Фільтраційні системи бувають різні за методом установки і способу очищення води. Найбільш ефективною є система зворотного осмосу. У ній використовується мембрана, яка «відсіває» всі речовини, молекули яких крупніше молекули води , тобто пропускає тільки воду на молекулярному рівні , з настільки малим вмістом солей, що вони просто не беруться до уваги , до речі, багато солі містяться у воді НЕОЧИЩЕНОЇ не засвоюються організмом, тому в них немає і необхідності.

        Знезаражувати воду (крім хлорування), можна ультрофіолетовими фільтрами ,які використовуються в основному як магістральні для знезараження води в басейнах , фонтанах, душових, а так само свердловинах (насосних станціях), колодязях і т. д.  

     У нашому-інтернет магазині представлені фільтри і системи очищення різних брендів, дано докладний опис товару і вказано наявність, за додатковою інформацією звертайтеся до наших менеджерів за телефонами, вказаними на сайті, успішних Вам покупок і чистої води!