(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Широкий вибір інгаляторів.

 

   Шановні, відвідувачі нашого сайту, звертаємо Вашу увагу на те, що в нашому інтернет-магазині представлений широкий вибір інгаляторів.

Найбільшою популярністю користуються компресорні, так як вони мають ряд переваг над ульразвуковимі і паровими.  Вони не руйнують великі молекули лікарських засобів-антибіотиків, гормональних препаратів, на відміну від ультразвукових;

- забезпечують мінімальну втрату лікарського засобу, тобто економлять дорогі препарати;

- їх можна використовувати для інгаляцій навіть при високій температурі, чого не можна робити за допомогою парового інгалятора.

   Компресорні інгалятори мають і між собою відмінності і кожен свої переваги. Інгалятори бренду Omron в характеристиці мають один розмір частинок розбивається лікарського засобу, але він оптимальний, що забезпечує проникнення практично в усі відділи дихальних шляхів. Перевагою інгаляторів цього виробника є те, що вони працюють в режимі природного дихання. Це дає можливість проводити інгаляцію немовлятам , які не можуть активувати вдихом утворення лікарської Хмари, людям в стані коми або медикаментозного сну.

   З розряду «ціна-якість» найбільш масово продаються апарати бренду - Little Doctor ,на відміну від інгаляторів інших виробників , мають можливість регулювати розмір частинок розбивається лексредства, що забезпечує більш ефективне лікування за рахунок попадання безпосередньо в осередок запалення. Всі моделі цього бренду мають однакові функціональні можливості і максимальну комплектацію (3 маски, 2 насадки для інгаляції через рот і 2 насадки для інгаляції через ніс, запас повітряних фільтрів), відрізняються дизайном і способом зберігання насадок.

   Інгаляторами бренду Flaem nuova можна проводити інгаляції з використанням масляних суспензій. Ці інгалятори включають в себе всі переваги і можливості раніше згаданих брендів-регулювання розміру частинок, режим природного дихання. Звертайтеся до наших консультантів і ми надамо вам більш повну інформацію про товар!