(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Важлива інформація про тонометрах!

Тонометр-прилад для діагностики гіпертонії.

Артеріальний тиск-це один з параметрів стану кровоносної системи.

За допомогою зміни тиску організм підтримує себе в активному стані, тобто при фізичному або емоційному навантаженні ,тиск збільшується ,таким чином концентруються всі можливості організму для подолання виниклих проблем, інакше людина не змогла б подолати і найменших фізичних перешкод. Тобто тиск - це сама нестабільна величина в організмі. З огляду на це , тонометр для домашнього користування потрібно вибирати такий, щоб при вимірюванні тиску не потрібно було прикладати ні найменших зусиль. До таких апаратів відносяться автоматичні тонометри.

Всі інші види тонометрів-механічні та напівавтоматичні ,більше підходять для вимірювання тиску зі сторонньою допомогою (доктор в медустанові) .

         Перед вимірюванням тиску необхідно заспокоїтися, прийняти положення ,що забезпечує найточніший результат, відповідно до рекомендацій в інструкції до апарату , і повторити процес вимірювання 3 рази з інтервалом в 3 хвилини (для того, щоб дати артеріям кінцівок відновитися після здавлювання) . Після цього середнє арифметичне значення трьох вимірювань і буде достовірним результатом.

          З огляду на світову статистику смертності від серцево-судинних захворювань (яким є і гіпертонічна хвороба ), апарат для вимірювання тиску, необхідно мати в кожному будинку, особливо людям ,які мають схильність до подібних хвороб. А також мати позитивний стан душі і вести здоровий спосіб життя, як профілактику всіх хвороб!