(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Що потрібно знати про гіроборди?

Основні критерії виборуДетский гироборд Like.Bike X5


Якщо вам набрид ваш звичний активний відпочинок, і ви хочете додати до нього більше креативу, варто купити гироборд. Цими компактними міні-скутерами, без рульового колеса, вже нікого не здивуєш, вони зустрічаються не тільки у великих містах, а й маленьких селищах.  

Настільки широку популярність гіроборд завоював за рахунок порівняно невисокої ціни, компактних розмірів і простого управління. Щоб почати рух, нахиліться вперед, а повернути вправо або вліво легко: перенесіть вагу тіла на потрібну ногу. 

Якщо ви хочете порадувати дитину гіроскутером, варто вибрати компактну і легку модель, вагою не більше 10 кілограм. Діаметр коліс такого гіроборда не перевищує 4-5 дюймів.  

Гироборд UFT 8 дюймов с пультом и сумкой"Дорослі" гіроборди відрізняються великими розмірами і вагою, колесами від 8 до 10 дюймів, а найпотужніші можуть розвивати швидкість до 25 кілометрів на годину. Важливо: гіроборди з маленькими колесами призначені тільки для пересування по рівних поверхнях. Для маневрів по горбистій місцевості, грунтових дорогах краще вибирати гіроборди з колесами 10 дюймів. 

Колеса можуть бути литими і пневматичними (надувними). Останній варіант має конструкцію, схожу з велосипедними шинами вимагає підкачки і регулярного ремонту. Але вони дають хорошу амортизацію, згладжують нерівності дорожнього покриття. 

Швидкість-критерій вибираємо в залежності від віку їздця. Дітям підходять моделі, що розвивають не більше 5 кілометрів на годину. Для дорослих вибирайте серед розмаїття-12, 15 або 25 кілометрів на годину. 

Максимальне навантаження-гіроборди виготовляються з бюджетного і ударостійкого пластику. Найдорожчі моделі витримують вагу до 150 кілограм, гіроскутери середнього цінового сегмента – 70-80 кілограм. 

Потужність-чим вище цей параметр, тим більше ви розженетеся. Критерій дуже важливий для подолання підйомів, оскільки в ці моменти машині продемонструвати пік потужності.  Гироборд ProLogix 6.5 дюймов с подсветкой и колонкой

Приємні додаткові "фішки". Гіроборди у високому ціновому сегменті оснащуються підсвічуванням, вбудованими колонками, так що ви влаштуєте покатушки з музичним шоу.

Підвищує якість виробу захист від вологи, що гарантує, що електронні плати всередині пропрацюють тривалий час.

Велике значення і вплив на ціну надає дизайн-прості скутери виконані в моно кольорах: білому, чорному, червоному. Елітні моделі фарбуються в ексклюзивні, незвичайні забарвлення, здалеку привертають увагу. 

Щоб відчувати себе безпечно на цьому транспорті, тренуйтеся на доріжках, на яких немає транспорту і великого скупчення людей, не виїжджайте на автотраси.