(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Аплікатор Ляпко Шанс 6,2 Ag Х4 [89798]

Код товару: 89798
Технічні характеристики:
Тип приладу
Аплікатор
1 944 грн.
В наявності
Отримайте подарунок
Методичка по застосуванню аплікаторів Ляпко..
5 5 0
5
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

Велика площа впливу і комфортний крок голки 6,2 мм, дозволяють застосовувати його на будь-які ділянки тіла. Завдяки наявності еластичних гумових з'єднань дуже зручний у використанні, транспортуванні та зберіганні. 

Може застосовуватися самостійно або з іншими аплікаторами на будь-які зони. Високий лікувально-оздоровчий ефект обумовлений вираженими рефлекторно-механічними, гальвано-електричними та імунологічними властивостями аплікаторів Ляпко. В результаті їх використання нормалізується діяльність опорно-рухового апарату, нервової, серцево-судинної, лімфатичної, травної та ін.систем організму.

Аплікатор Ляпко при повній відсутності побічних ефектів змушує захисні сили організму "прокинутися" і включитися в активну боротьбу з недугою.

Показання до застосування: 
Захворювання і пошкодження опорно-рухового апарату
Захворювання нервової системи
Захворювання серця і судин 
Захворювання органів дихання 
Захворювання органів травлення 
Шкірні хвороби.

Пристрої аплікаційні Ляпко в процесі використання стикаються зі шкірою, не пошкоджуючи її, і не мають контакту з кров'ю. У лікувальних установах після сеансу аплікацій вони повинні піддаватися дезінфекції відповідно до стандартів проведення дезінфекції виробів медичного призначення, шляхом їх повного занурення в дезінфікуючий розчин. Для дезінфекції використовуються нехлоровмісні дезінфікуючі засоби для виробів з медичної гуми і некорозійностійких металів, дозволені для застосування в лікувальних установах згідно з методичними вказівками щодо їх використання. 

При індивідуальному використанні аплікатор Ляпко не потребує дезінфекції. Гігієнічний догляд за ним передбачає: обробку миючим розчином (шампунь, рідке мило), Промивання проточною водою і просушування потоком гарячого повітря (за допомогою фена). При правильному догляді, термін служби аплікатора становить 5-7 років.

Застосування плоских аплікаторів-ефективний і комфортний спосіб усунути біль, зняти втому, а вранці зарядитися життєвою енергією на цілий день.

Пристрій аплікаційний Ляпко Плоский " Шанс 6,2х4»
Крок голки-6,2 мм, Розмір-475х235 мм, кількість голок – 3000.
Склад: залізо, мідь, нікель, цинк, срібло, гума медичного призначення.
Кольори: синій, червоний, помаранчевий, зелений, блакитний.

Александр, 03.09.2020

Такой аппликатор выбрал себе как подарок на день рожденья. Делаю утром зарядку и обязательно пару упражнений на этом коврике. Заряд бодрости на весь день. Стали меньше болеть ноги.

Мира, 22.07.2020

Подарила такой Ляпко маме – у нее проблемы и с ногами, и со спиной. Очень мне благодарна, боли утихли и в целом чувствует себя гораздо лучше.

Елена, 16.07.2020

Часто болит спина, невралгия. По совету знакомой купила этот аппликатор. Сначала было непривычно, важно делать все по инструцкии. Пару занятий и боль начала стихать, также стало заметно больше сил.

Додати новий відгук
Оцініть товар: