(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Аплікатор Ляпко масажний килимок голчастий великий плюс 6,2 Ag [90980]

Код товару: 90980
Технічні характеристики:
Тип приладу
Аплікатор
2 318 грн.
В наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

Масажний килимок голчастий Ляпко застосовується як профілактичний засіб для зміцнення і збереження здоров'я, що підвищує працездатність, загальний життєвий тонус, нормалізує сон, настрій, обмін речовин. Відмінною особливістю є поєднання великої голчастої поверхні і комфортного кроку голки 6,2 мм, що забезпечує максимальну площу впливу на будь-які ділянки тіла, а також універсальність і зручність під час використання.

Характеристика:
Розмір 560х290 мм, 
крок голки 6,2 мм, 
кількість голок 4538. 

Показання:
Захворювання нервової системи: дитячий церебральний параліч; мляві, спастичні паралічі; остеохондроз, радикуліт, хвороби вражають суглоби; неврози; невралгії; люмбаго, протрузії; неврастенія, анурез, безсоння; відновлювальний період після інсультів і черепно-мозкових травм.
Захворювання дихальної, серцево-судинної, травної та сечостатевої системи: гіпертонічна, гіпотонічна хвороба, ішемія, аритмія, стенокардія атеросклероз, інсульт, інфаркт міокарда, варикозне розширення вен, серцева недостатність, ревматизм; риніт, фарингіт, бронхіт, пневмонія, плеврит, бронхіальна астма, алергічні реакції; гастрит, дуоденіт, виразкова хвороба шлунка і дванадцятипалої кишки, атонія шлунка і кишечника, коліти, ентероколіти; гепатит, холецистит, печінкові та ниркові коліки, метеоризм; пієлонефрит, гломерулонефрит, сечокам'яна хвороба; цистит, простатит, уретрит.
Хвороби гінекології: токсикози; знеболювання родової діяльності; порушення оваріально-менструального циклу; аднексити; захворювання органів малого таза; нормалізація симптомів клімаксу;
Аплікатори Ляпко застосовуються в стоматології при: гінгівіті, пародонтозі, стоматиті, зубній боле.
Вище перераховані показання-це лише частина захворювань, в складі лікування яких використовують вироби Ляпко.

Протипоказання:
гострі форми інфекційних захворювань;
гострі тромбофлебіти;
підвищена температура тіла;
стан декомпенсації при проблемах серцево-судинної системи, легенів, печінки, нирок;
хвороби крові і кровотворних органів в стадії декомпенсації;
хірургічні стани в стані загострення
порушення цілісності шкірних покривів: опіки, рани, обмороження.

Властивість
Масажний килимок голчастий застосовується як профілактичний засіб для зміцнення і збереження здоров'я, що підвищує працездатність, загальний життєвий тонус, нормалізує сон, настрій, обмін речовин.
Висока лікувальна ефективність килимка досягається не тільки за рахунок рефлекторно-механічного впливу, але і за рахунок виникають в шкірі, на вістрях і між голками гальванічних струмів і виборчого мікроелектрофорезу металів або їх оксидів у внутрішні середовища організму.

Методика застосування:
Тривалість сеансу, час впливу на шкіру аплікатора, визначає отримання бажаного ефекту:
для тонізації, знеболювання при гострих сильних болях, для підвищення працездатності і артеріального тиску при гіпотонії: 7-10 хвилин;
для розслаблення, зняття тривалих хронічних болів, зниження артеріального тиску, снодійного ефекту: 15-30 хвилин.
Важливою умовою успішного лікування і відсутності дискомфортних відчуттів є правильне укладання на аплікатор, при якій щодо дискомфортні відчуття перших п'яти хвилин переходять в відчуття приємного тепла, вібрацій, пульсацій, часто завершуються повноцінним здоровим сном. Щоб правильно укласти на аплікатор, необхідно найбільш точно змоделювати вигини хребта за допомогою правильно покладених подушок і згорнутих валиками махрових рушників.

При дискомфорті, що триває протягом 10-15 хвилин, аплікатор слід прибрати і застосовувати тільки через 5-10 годин або на наступний день.
Причинами дискомфортних відчуттів можуть бути: неправильне накладення пристрою, тобто нерівномірність навантаження на голки, сповзання з нього, що супроводжується дряпанням шкіри. Для усунення цих явищ слід піднятися над аплікатором і опуститися на нього знову, підклавши під колінні суглоби м'який валик. Тривалість курсу лікування - 1-2 тижні. Курс можна повторити через 2-4 тижні. Є позитивний практичний досвід тривалого, протягом декількох місяців поспіль, щоденного застосування аплікатора.

Догляд за масажним килимком
Килимок в процесі використання стикаються зі шкірою, але не пошкоджує її і не має контакту з кров'ю. При індивідуальному використанні в дезінфекції спеціальними антибактеріальними засобами масажер не потребує: обробка миючим розчином, Промивання проточною водою і просушування потоком гарячого повітря (за допомогою фена). Після сеансу аплікацій (в лікувальних установах) він повинен піддаватися дезінфекції одним з методів, зазначених в ОСТ 42-21-2-85. При правильному догляді, термін служби аплікаторів Ляпко становить 5-7 років.

Смага Геннадий, 09.02.2022

100% рекомендую Не панацея. Но тонус поднимается

Андрей, 03.06.2021

Очень давно не было подобного шага иглы для большого коврика. Наконец-то дождался. Спасибо ребята за оперативную доставку.

Віктор М., 05.05.2021

Щиро дякую, за швидку та безкоштовну доставку. Хороший, якісний килимок!

Роман, 15.01.2021

ЧУДО!!! пользуюсь уже третим (более десяти лет) "Расслабуха " полная - могу на нем даже задремать. Вес 83 кг, рост 186 см. Проблем с спиной нет (только благодаря ему). Мама (1927 г/р) только на нем снимает острую боль в позвоночнике.

Додати новий відгук
Оцініть товар: