(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Аплікатор Ляпко масажна подушка голчаста 5,8 Ag [90981]

Код товару: 90981
Технічні характеристики:
Тип приладу
Валик
1 342 грн.
В наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

Пристрій аплікаційний Ляпко масажна подушка голчаста розміром 385х165 мм має крок голки 5,8 мм і містить 1856 голок з різних металів (заліза, міді, цинку, нікелю, срібла). Одночасно поєднує в собі голчасту поверхню з універсальним кроком голки 5,8 мм, а також камеру для заповнення повітрям, завдяки чому ідеально повторює фізіологічні вигини тіла і дозволяє регулювати ступінь тиску голок на шкіру. Масажна подушка голчаста найбільш зручна для використання на область шиї, плечового пояса, попереку, а також на інші ділянки тіла. Масажна подушка може використовуватися окремо або в комплекті з масажним килимком голчастим, а також будь-яким іншим плоским УАЛ. Головна умова правильного укладання-рівномірний розподіл ваги тіла по всій поверхні аплікатора. Саме це і забезпечує масажна подушка голчаста.

Маючи такий аплікатор вам більше не потрібно думати, як правильно сформувати місце для аплікаційної процедури. Просто надуйте його повітрям, і ви можете приймати процедуру. Ступінь наповнення залежить від ваших індивідуальних відчуттів при контакті з аплікатором. Якщо вам подобається виражений вплив, слід надувати сильніше і навпаки, для більш делікатних відчуттів, аплікатор необхідно наповнити повітрям менш інтенсивно. Гумові заглушки допомагають відкоригувати ступінь натиску голок навіть в процесі процедури. Показником правильного використання є відчуття комфорту під час процедури.

Завдяки своїй конструкції аплікатор може з великою зручністю використовуватися в положенні лежачи, сидячи, стоячи, пристосовуючи форму до індивідуальних фізіологічних особливостей. Гумові виступи, що знаходяться на зворотному боці масажної подушки голчастої, можуть бути використані для поверхневого впливу на шкіру, як самостійний пристрій для акупресури, з м'яким масажним дією. Також вони протистоять ковзанню аплікатора під час процедури. Випустивши повітря з камери, аплікатор можна компактно згорнути і брати з собою в поїздки.

Таким чином, масажну подушку голчасту:
можна укладати на абсолютно рівну поверхню;
немає необхідності у використанні валиків і подушок для коригування фізіологічних вигинів тіла;
вона забезпечує більш щільний притиск до шкіри під час процедури;
безгольчатая поверхню використовується для акупресурного масажу.
Висока лікувальна ефективність досягається не тільки за рахунок рефлекторно-механічного впливу, але і за рахунок виникають в шкірі, на вістрях і між голками гальванічних струмів і виборчого мікроелектрофорезу металів або їх оксидів у внутрішні середовища організму.

Масажна подушка голчаста призначена для статичного впливу на будь-які ділянки тіла: спина, живіт, область грудної клітини, попереково-Крижова область, кінцівки, долоні і стопи. Її зручно використовувати на область живота при порушеннях перистальтики кишечника. Для цього аплікатор слід більш щільно наповнити повітрям і лягти на нього животом. На масажну подушку голчасту можна лягати спиною або укладати її на проблемні ділянки тіла, рівномірно притиснувши зверху мішечком з піском або зафіксувавши еластичним бинтом. Час впливу аплікаторів залежить від наявних в даному випадку симптомів і тієї конкретної задачі, яку ви перед собою ставите.
При хронічній патології, підвищенні артеріального тиску, дратівливості, збудженні, безсонні рекомендується використовувати аплікатор у другій половині дня (краще перед сном). Тривалість впливу 20-30 хвилин. В окремих випадках виражений позитивний ефект досягається тривалим впливом від 30 хвилин до 1-2 годин.
При гострого болю, гіпотонії, сонливості, слабкості, а також у ослаблених хворих і літніх людей вплив ефективно проводити в ранкові години і в першій половині дня. Тривалість сеансу 7-10 хвилин. Курс становить 1-2 тижні. Процедури рекомендується повторити через 2-4 тижні.
Є позитивний практичний досвід тривалого, протягом декількох місяців поспіль щоденного застосування аплікаторів. При цьому спостерігається стійке поліпшення самопочуття, зняття хронічного болю, підвищення життєвого тонусу і працездатності.

Характеристика:
Призначення Аплікатор
Тонізуючу дію (вранці, вдень) 7-10 хв.
Гармонізація (в будь-який час доби) 12-18 хв.
Седативну (заспокійливу) дію, (у другій половині дня, краще на ніч) 20-30 хв. і більше
 

В результаті застосування масажної подушки голчастої нормалізується діяльність опорно-рухового апарату, нервової, серцево-судинної, лімфатичної, дихальної, травної, видільної, урогенітальної, імунної та ендокринної систем, а також для відновлення життєвого тонусу, гарного настрою і працездатності.
Протягом перших п'яти хвилин "спілкування" з аплікатором Ляпко щодо дискомфортні колючі відчуття переходять в приємні поколювання, приплив потужного тепла, в подальшому настає сонливість, загальне розслаблення, що переходить в здоровий повноцінний сон.

Дезінфекція! УАЛ в процесі використання стикаються зі шкірою, не пошкоджуючи її, і не мають контакту c кров'ю. У лікувальних установах після сеансу аплікацій вони повинні піддаватися дезінфекції відповідно до стандартів проведення дезінфекції виробів медичного призначення, шляхом їх повного занурення в дезінфікуючий розчин, з подальшим промиванням під проточною водою і просушуванням потоком гарячого повітря (за допомогою фена) на максимально близькій відстані від голок.

При індивідуальному використанні досить гігієнічного догляду, який передбачає обробку перед першим застосуванням, а також подальший періодичний догляд за УАЛ за допомогою щітки і миючих розчинів (шампунь, рідке мило), Промивання проточною водою і просушування потоком гарячого повітря (за допомогою фена).

Протипоказання:
гострі інфекційні захворювання;
загострення хронічних захворювань з підвищенням температури тіла;
стан декомпенсації при захворюваннях серцево-судинної системи, легенів, печінки, нирок;
гострі тромбофлебіти;
хвороби крові і кровотворних органів в стадії декомпенсації;
гострі хірургічні стани;
різке виснаження;
алергія на який-небудь метал;
порушення цілості шкірних покривів: рани, опіки, обмороження.
При наявності доброякісних і злоякісних захворювань, многоигольчатая терапія аплікаторами Ляпко застосовується тільки для лікування окремих симптомів (метод аналгезуючого впливу, зняття психо-емоційної напруги, поліпшення сну і т.д.) і обов'язково після консультації лікаря-онколога.

УВАГА! В процесі використання УАЛ слід уникати різких рухів. Голки повинні розташовуватися перпендикулярно поверхні тіла. При наявності на шкірі великих родимок, локальних запальних елементів або пошкоджень, їх слід захистити від контакту з голками (наприклад, прикрити частиною паперової серветки або ватного диска).

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: