(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Апарат Маг 30-4 [48438]

Код товару: 48438
Технічні характеристики:
Тип
Магнітотерапевтичні апарати
Бренд
Новатор
Остання ціна на 07.07.2022
1 926 грн.
Нові моделі
Новатор
Немає в наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

Апарат МАГ-призначений для роботи в повторно - короткочасному режимі протягом 6 год: 20 хв робота-10 хв перерва.
Зовнішні поверхні апарату стійкі до дезінфекції хімічним методом: 3%-им розчином перекису водню з 0,5% миючого засобу типу "Лотос" або 1%-им розчином хлораміну.
Середнє напрацювання на відмову - 1000 ч. критерієм відмови є невідповідність апарату вимогам п.1.1.4. і п. 2.1.
Середній термін служби-п'ять років.
Критерієм граничного стану апарату є неможливість його відновлення при поточному ремонті до відповідності вимогам п.1.1.4. і п. 2.1. або техніко-економічна недоцільність його подальшої експлуатації.
Граничне значення мѕагнітної індукції на відстані 0,5 м від робочої поверхні апарату не перевищує 0,5 мТл.
Перевищення температури корпусу апарату над температурою навколишнього середовища після одного циклу роботи (20 хв робота - 10 хв перерва) - не більше 20°С.

Показання до застосування:
Захворювання опорно-рухового апарату:
Пошкодження опорно-рухового апарату та їх наслідки:
Захворювання жіночих статевих органів
Цукровий діабет
Захворювання венозної системи

Протипоказання:
загальні для всіх фізіотерапевтичних процедур (вагітність, системні захворювання крові, гострі гнійно-запальні захворювання, алкогольна інтоксикація).

УВАГА! Забороняється експлуатація апарату при використанні пацієнтом імплантуються стимуляторів.

Цілющі таємниці магнітного поля
Про використання постійних магнітів в лікувальних цілях зустрічаються згадки в працях Гіппократа, Парацельса, вчених Стародавнього Китаю. У XVII столітті спосіб прикладання до" хворобливого місця " магніту (магнітного Залізняка) став поширеним і навіть згадувався в книгах-лечебниках Сходу, Індії, Росії, він широко застосовується і в наші дні. Сучасні вчені різних спеціальностей-лікарі, зоологи, фізики - отримали наукове, експериментальне та клінічне пояснення біологічної дії магнітного поля.Це дозволяє створювати найрізноманітніші пристрої для магнітної терапії. Одне з них - "апарат портативний для низькочастотної магнітотерапії МАГ-30-4". Апарат генерує на своїй робочій поверхні площею 20 квадратних сантиметрів неоднорідне змінне магнітне поле частотою 50 Гц і заданої магнітної індукції. Відмінність апарату полягає в тому, що його параметри: габарити, вага, відсутність регулювань, значення магнітної індукції підібрані таким оптимальним чином, що він може використовуватися не тільки в умовах медичних установ, але і в домашніх умовах. Тобто їм можна користуватися без спеціального навчання, досить тільки проконсультуватися з лікарем і знати викладені в паспорті апарату МАГ-30-3 показання та протипоказання до застосування. Апарат має мінімум протипоказань.
При впливі низькочастотним магнітним полем апарату МАГ-30-4 відзначається хороша переносимість у ослаблених хворих, хворих похилого віку, які страждають супутніми захворюваннями серцево-судинної системи; хворих, схильних до алергічних рем на медикаменти. Це дозволяє застосовувати апарат у багатьох випадках, коли вплив іншими фізіотерапевтичними методами (УВЧ -, СВЧ-терапія, Ультразвукова терапія) не дозволено. Застосування апарату показало його ефективність при лікуванні як гострих, так і хронічних, запущених хвороб. Тут мова йде про те, що його можна з успіхом застосувати для зняття раптового болю, припустимо, від удару, при цьому лікується і гематома (синяк) на місці удару. І в той же час апарат ставить на ноги в прямому і переносному сенсі літніх людей, які до цього лікування вважали себе безнадійними хворими з постійними болями в суглобах, хребті і обмеженням рухливості суглобів. Лікування апаратом МАГ-30-4 гінекологічних хвороб в домашніх умовах дозволяє знизити застосування медикаментів, економити час на відвідуванні клінік. Офіційними матеріалами і результатами застосування відзначено також, що застосування апарату МАГ-30-4 покращує загальний стан організму, покращує сон, зменшує дратівливість, нормалізує артеріальний тиск.
Не встановлено звикання організму до процедури застосування апарату МАГ-30-4, тобто курс лікування можна повторювати кілька разів протягом року відповідно до вказівок в паспорті на апарат.
Слід зазначити екологічну чистоту застосування апарату МАГ-30-4, він не виділяє шкідливих речовин ні в організм пацієнта, ні в навколишнє середовище.

Технічна характеристика:
Амплітудне значення магнітної індукції на робочій поверхні апарату становить (30±9) мТл.
Електроживлення апарату здійснюється від мережі змінного струму частотою 50 Гц, напругою ~220В (-10%, +10%) або ~230В (-10%, +6%).
Потужність, споживана апаратом від мережі, не більше 30 ВА.
Маса апарату не більше 0,6 кг.
Габаритні розміри апарату 115х80х47 мм.

ПРИМІТКА. Граничне відхилення ±3%.
Включення апарату в мережу електроживлення супроводжується світловою сигналізацією.

Тарас, 16.02.2023

Дуже якісний апарат допоміг після перелому , одразу відчув результат

Андрей, 14.06.2021

Хороший прибор, аналог кабинетов физиотерапии.

Сергей, 08.03.2021

Обслуживание на высшем уровне, аппаратом довольны

Валентина, 12.01.2021

Заказала МАГ-30-4, доставили быстро, курьером домой, очень удобно и быстро. Я осталась довольна покупкой и доставкой.

Додати новий відгук
Оцініть товар: