(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Апельсинове масло для чищення AlmaWin, 500мл [63666]

Код товару: 63666
Технічні характеристики:
Остання ціна на 17.04.2015
594 грн.
Немає в наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)

Застосування

Концентроване апельсинове масло для чищення Almawinбіологічно розщеплює жир, виводить плями з одягу, килимів, меблів з оббивкою, видаляє неприємний запах і може застосовуватися як побутовий засіб для чищення. Його ефективній дії піддаються такі складні забруднення, як жувальна гумка, чорнило, масло, лак для нігтів, масляна фарба, паста від кулькової ручки, клей, сліди гуми на підлозі і т. д.

При чищенні поверхонь видаляє неприємні запахи.

Засіб можна застосовувати в розбавленому (стає молочно-білим) і концентрованому вигляді.

 

Як працює

Ефективно чистить. Основну миючу функцію виконують дві складові: цитроно-лимонні терпени (компоненти ефірного масла з шкірки апельсина) і рослинні поверхнево-активні речовини (цукроїдні, одержувані з картоплі, кукурудзи, цукрової тростини, рослинного масла).

Працює універсально. Етиловий спирт і трав'яні екстракти (з кореня валеріани, квітів хмелю і ромашки, листя бальзаму і шкаралупи волоського горіха) підвищують стабільність концентрованого апельсинового масла для чищення AlmaWin.

 

Техніка безпеки

Використовувані в засобі цитроно-лимонні терпени є природними компонентами шкірки апельсина, але при цьому є небезпечними для здоров'я людини при попаданні в організм. При роботі з концентрованим апельсиновим маслом для чищення AlmaWin дотримуйтесь запобіжних заходів. Зберігайте в закритому вигляді, в місці, недоступному для дітей. Вогненебезпечно.

Інгредієнт

≥30% aliphatische Kohlenwasserstoffe (natürlicheOrangenschalen-Terpene) (натуральні терпени з апельсинової шкірки), ≥5% <15% nicht ionische Tenside (рослинні неіоногенні ПАР (цукроїдні)), Limonene, Citral, Linalool, Citronellol, Geraniol, Farnesol (лімонен, цитраль, ліналоол, цитронелол, гераніол, фарнезол), Ethanol (етанол), Kräuterextrakt (трав'яні екстракти)

(Словник термінів).

Додаткові рекомендації

Концентрована апельсинова олія для чищення AlmaWin має високу розчинювальну здатність. Тому перш, ніж приступати до миття тієї чи іншої поверхні, настійно рекомендується протестувати її сумісність із засобом на непомітній ділянці (особливо, якщо мова йде про лакованих, епоксидних поверхнях, гумових деталях). Текстильні вироби слід перевіряти в непомітному місці одягу на міцність забарвлення і Сумісність самого матеріалу тканини, після очищення дане місце слід запрати. При використанні даного засобу в нерозбавленому вигляді попереднє тестування матеріалу обов'язково!

 

Рекомендоване дозування

Залежно від ступеня забруднення від 2 до 4 кришок (30 - 60 мл) на 5 літрів води.

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: