(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

ANATOMICO Leonardo крісло масажне [68892]

Код товару: 68892
Технічні характеристики:
Остання ціна на 06.10.2015
58 130 грн.
Немає в наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

NATOMICO Leonardo крісло масажне
Масажне крісло LEONARDO поєднує в собі високу технологічність, професійний масаж і прекрасний дизайн, що дозволяє по-новому поглянути на інтер'єр вашого будинку або офісу. 
Зручний і багатофункціональний механізм масажу ніг забезпечить повний комфорт і незабутнє задоволення. 
1. РОЗМИНАННЯ І ПОСТУКУВАННЯ
Даний режим поєднує обертальні рухи розминаючого масажу і руху вперед/назад постукуючого масажу. 
2. РОЗМИНАННЯ 
Виконуваний глибокими обертальними рухами, даний режим імітує рухи масажиста, розминає спину. Він усуває напругу і болючість м'язів, а також покращує кровообіг. 
3. ПОСТУКУВАННЯ 
Виконуваний швидкими рухами вперед / назад, даний режим імітує долоні або руки масажиста, який постукує по спині. Широко застосовуються в спортивній медицині, такі рухи готують м'язи до фітнесу або до більш глибокого масажу. Вони покращують кровообіг і гнучкість хребта. 
4. КОМПЛЕКСНИЙ МАСАЖ 
Виконуваний поздовжніми рухами, даний режим призначений для розігріву і розтяжки м'язів, для усунення напруженості і підготовки спини до глибокого лікувального масажу. 
5. Інтенсивність (регулювання ручних режимів для сідниць, ніг і ступень) 
Використовується для регулювання інтенсивності масажу. Ця функція може використовуватися для сидіння і підставки для ніг. 
6. AUTO1 / AUTO2 (регулювання ручних режимів для сідниць, ніг і ступень) 
Натисніть кнопку "AUTO1" для того, щоб в сидінні крісла почався масаж стисненим повітрям. Натисніть кнопку "AUTO2" для того, щоб в підставці для ніг почався масаж стисненим повітрям. Для припинення режиму повторно натисніть кнопку. 
7. ШВИДШЕ / ПОВІЛЬНІШЕ 
Регулювання швидкості всіх масажних режимів. Чим більше швидкість, тим більше інтенсивність масажу. 
8. ВУЗЬКО / СЕРЕДНЬО / ШИРОКО 
Ширина масажних роликів може регулюватися під час КОМПЛЕКСНОГО і ПОСТУКУЮЧОГО масажних режимів. Можна вибрати три положення, щоб наблизити або видалити ролики від хребта. Для зміни положення, натисніть відповідну кнопку:» вузький«,» середній «або»ШИРОКИЙ".
9. ЧАСТКОВИЙ 
Дозволяє зосередити масаж в певній частині спини. Використовуйте кнопки "вгору" і» ВНИЗ " для зміни місця масажу. Може застосовуватися для всіх масажних режимів.
10. ВГОРУ / ВНИЗ
Дані кнопки дозволяють вибрати необхідне місце розташування масажу при режимах точковий і частковий. Продовжуйте натискати до тих пір, поки масажний механізм не переміститися в потрібне місце.
11. ТОЧКОВИЙ
Дозволяє зосередити розминаючий, ПОСТУКУЮЧИЙ, розминаючий і ПОСТУКУЮЧИЙ режими в певній точці спини. Використовуйте кнопки "вгору" і» ВНИЗ " для переміщення місця масажу з однієї точки в іншу. Оскільки комплексний масаж проводиться рухами вгору і вниз, він не може бути точковим.
12. Вібрація (ручний режим для сідниць, ніг і ступень)
Натисніть дану кнопку для того, щоб в сидінні крісла почалася вібрація. Це м'який рух дозволяє відчути приємне розслаблення м'язів в сідницях, а також поліпшити кровообіг.
13. Розминання (ручний режим для сідниць, ніг і ступень)
Натисніть дану кнопку для того, щоб в підставці для ніг почався масаж обертальними рухами. Ці м'які рухи дають відчуття розслаблення в литках. Даний режим підходить також для ступень, в цьому випадку він зменшує нервову напругу і дарує приємні відчуття.
14. ПІДІГРІВАННЯ
Включення режиму підігріву в області попереку.  Повторне натискання кнопки вимикає режим.
Показання до застосування:
Дане масажне крісло призначене для проведення масажу м'язових тканин. Масаж застосовують в різних областях медицини, особливо в період реабілітації та відновлення. Масаж допомагає відновити пошкоджені тканини, посилити циркуляцію крові, зняти набряклість і оживити роботу внутрішніх органів. Регулярний розминаючий масаж є найкращою профілактикою безлічі недуг, якими страждає 80% населення: остеохондроз, сколіоз та інші види викривлень хребта, радикуліт, ревматизм і багато іншого. Найчастіше це пов'язано з малорухливим і сидячим способом життя, відсутністю фізичних вправ, що в свою чергу, призводить до атрофування м'язів. 
Регулярний масаж на кріслі LEONARDO є відмінною профілактикою різних захворювань всього організму. Масаж покращує кровообіг і лімфодренаж; робить м'язи однорідними м'якими і еластичними; змушує м'язи скорочуватися і зміцнює їх; сприяє виведення з м'язів шлаків і солей; піднімає життєвий тонус. Так само масаж на кріслі LEONARDO допомагає зняти напругу і втому, розслабити мускулатуру після фізичної активності або занять спортом.

 

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: