(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Банки сухі вакуумні полімерно-скляні №4 для масажу Альпіна Пласт [60364]

Код товару: 60364
Технічні характеристики:
921 грн.
877 грн.
В наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)

Більшість сучасних професій вимагають проводити величезну кількість часу перед комп'ютером. Сидячий спосіб життя призводить до багатьох неприємностей з опорно-руховим апаратом. Особливо страждає шия і хребет, адже все навантаження лягає саме на них. Торгова марка» Альпіна Пласт " пропонує перевірене роками рішення даних недуг - вакуумні сухі банки. Ці полімерно-скляні вироби призначені для проведення масажу. Їх ефективність давно доведена і перевірена, тому ви купуєте реально працюючий лікувальний продукт. Масаж з використанням вакуумних банок позбавляє від застою лімфи в тканинах. Значно поліпшується процес кровообігу постачання клітин киснем. Це сприяє поліпшенню обмінних процесів в епідермісі і більш глибинних шарах тканин.

Призначені для масажу шиї, ніг, плечей і обличчя для збільшення пружності шкіри і підвищення її тонусу. При застосуванні покращують колір обличчя, усувають набряки і дають загальний омолоджуючий ефект. Сприяють уповільненню процесу старіння і реабілітації після травм і операцій. Унікальний і ретельно підібраний комплект з 4 банок різного діаметру дозволяє застосувати їх на будь - якій ділянці тіла-від обличчя і шиї при косметичному масажі, до рук і стегон при антицелюлітному і антивіковому масажі. Максимальний лікувальний ефект при мінімальних хворобливих відчуттях! Резервуар: скло.

Результати застосування:
* Ліфтинг обличчя без операцій.
* Підвищують тонус і пружність шкіри.
* Усувають зморшки.
* Уповільнює процеси старіння.

Тип виробу: банки масажні
Матеріал балона: полівінілхлорид  
Матеріал резервуара: скло медичне 
Вид упаковки: Картон
Упаковка: 4 шт
Розмір: Ø 50, 33, 22, 11 мм.
Виробник: ТОВ " УКРМЕДИКА»
Декларація про відповідність: ТР.Б. 001-17 24.04.2017

Спосіб застосування:
Використовувати для проведення антицелюлітного масажу, а також для розсмоктуючої, протизапальної та болезаспокійливої дії при бронхітах, пневмонії, плевритах, запальних захворюваннях м'язів.

Протипоказання до застосування:
Легеневі кровотечі, туберкульоз легень в активній стадії, злоякісні та доброякісні пухлини, геморагічний діатез, хвороби шкіри і різка її чутливість, захворювання крові, різке виснаження хворого, порушення ритму серця, гіпертонічна хвороба 3 ступеня, висока температура. Не можна ставити банки на хребет, на область серця, нирок і молочні залози у жінок.

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: