(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Кондиціонер-спрей для миттєвого відновлення волосся аеробіка Placen Formula [89774]

Код товару: 89774
Технічні характеристики:
Остання ціна на 14.06.2019
413 грн.
Немає в наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)

Кондиціонер-спрей для миттєвого відновлення волосся аеробіка Placen Formula-двофазний кондиціонер, в першу чергу, призначений для пористих, сухих, перманентно завитих або фарбованого волосся. Кондиціонер-спрей полегшує моделювання зачіски, допомагаючи довше зберегти її, надає волоссю блиск і еластичність, пишність і об'єм. Допомагає ефективно доглядати за неслухняним волоссям. Підходить абсолютно для всіх типів волосся.

Завдяки активним інгредієнтам, Кондиціонер діє від поверхні до серцевини волоса, виконуючи регенеруючі дії на пошкоджених ділянках волосся. В результаті волосся стає гладким, блискучим, легко розчісується і укладаються. 
Використання препарату відразу після хімічної обробки відновлює якість волосся і їх пружність. Кондиціонер-спрей використовується також для підтримки результатів хімічної завивки - завдяки властивостям активних компонентів, відновлюється первісна форма локонів, зачіска набуває форми без повторної хімічної обробки. 

Активні інгредієнти: 
Ефірні масла "натурального рідкого воску" (Jojoba Esters) – захищають від випаровування вологи, розм'якшують і підтримують природні захисні властивості шкіри, захищають від запальних процесів. 

Масло жожоба-проникаючи у волосся, зберігає їх природну вологу, покращує їх стан, волосся стає м'якше і натурально блищать. Висока окислювальна стабільність масла жожоба допомагає проникати йому вглиб шкіри, сповільнювати окислення ліпідів, старіння шкіри і ріст мікроорганізмів (в тому числі патогенних).

Касторова олія (Ricinus Communis) - одне з найстаріших, добре відомих і використовуваних косметичних масел по догляду за волоссям. Регенерує, зволожує і пом'якшує шкіру, зміцнює і надає волоссю блиск, покращує їх загальний стан.

Комплекс силіконових масел (Silicone Cyclomethicone) - специфічні органічні полімери на основі силікону особливі своїми обволікаючими властивостями. Використовується для кондиціонування шкіри і волосся, створює захисну плівку на поверхні волосся і шкіри, яка не порушує кисневий обмін, а також надає шкірі і волоссю шовковистість без відчуття жирної і липкої поверхні. 

Характеристика:
Тип: косметика для волосся
Класифікація: професійна
Вид продукції: Кондиціонер
Час застосування: універсально
Тип волосся: Всі типи, сухі та пошкоджені
Призначення: проти випадіння волосся
Об'єм: 250 мл
Вік: 18+
Стать: Унісекс

Застосування: добре збовтайте вміст пляшки, щоб обидві фази змішалися і нанесіть на волосся. Найкращий ефект від застосування засобу спостерігається при подальшій сушці волосся феном. 

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: